skip to Main Content

Despre noi

    TOTAL STRADA este o companie cu acţionariat românesc, o companie dinamică care s-a născut din ambiţia că adevaratul succes vine când încetezi să copiezi de la alţii, când ai curajul de a te dedica proiectului şi investiţiei tale, din dorinţa de a nu te da bătut. TOTAL STRADA este o companie de servicii energetice, furnizor de tehnologii, soluţii si servicii de energie regenerabilă şi eficienţă energetică pentru domeniul corporaţiilor, cel instituţional sau cel al afacerilor private.

Eficientizare energetică

     TOTAL STRADA oferă consultanţă energetică şi soluţii de eficientizare energetică. În domeniul eficientizării energetice TOTAL STRADA  vine în faţa Dumneavoastră cu o echipă bine consolidată, alcătuită din profesionişti, care trec graniţele dintre disciplinele inginereşti,gata oricând să vă stea la dispoziţie cu toate sfaturile de care aveţi nevoie. Vă punem la dispoziţie cunoştinţele noastre acumulate în ani de studiu şi activităţi practice.

    Încă de la înfiinţare, obiectivul nostru de bază a fost şi va rămâne acela de a asigura servicii de înaltă calitate în conformitate cu cele mai exigente aşteptări ale clienţilor, cu cerinţele legale şi reglementările aplicabile, precum şi creşterea satisfacţiei clienţilor.

     TOTAL STRADA este o companie dedicată relaţiei cu clientul; o echipă formată din profesionişti vizionari, uniţi de o cultură organizaţională care se bazază pe un nivel ridicat al conduitei profesionale.


MISIUNE 

    Vrem să oferim o gamă completă de servicii de cea mai bună calitate. Ne bazăm succesul pe încrederea clienţilor construită prin înţelegerea nevoilor lor locale şi regionale, pe calitatea şi eficienţa tuturor serviciilor livrate. De asemenea, recunoaştem şi motivăm talentul, încrederea şi devotamentul angajaţilor noştri. Misiunea noastră este să devenim lideri în furnizarea de soluţii inteligente integrate pentru eficientizarea energetică a consumatorilor; soluții care să gestioneze eficient sistemele de iluminat și nu numai, prin optimizarea costurilor energetice.


 VIZIUNE 

     Să fim recunoscuţi ca un partener puternic, stabil şi profitabil în servicii, un partener care administrează eficient şi se implică puternic în programe de responsabilitate socială.


 VALORI 

     Angajaţii noştri dau valoare companiei şi participă în mod esenţial la succesul acesteia, fiind împreună responsabili pentru îndeplinirea misiunii noastre. Recunoaştem calitatea, motivarea şi performanţa ca factori principali în atingerea succesului. Valorile noastre sunt:

Încredere
Dinamism
Inovaţie
Stabilitate
Profesionalism
Flexibilitate
Transparenţă
Integritate
Orientare spre clienţi


CE PROPUNEM CLIENŢILOR NOŞTRI 

     TOTAL STRADA, consecvent principiilor sale de promovare a eficientizării energetice, propune partenerilor săi, un concept incitant  REDUCEŢI COSTURILE, ECONOMISIŢI ENERGIA, REDUCEŢI EMISIILE !.

     Acest concept se va regăsi în oricare din modalităţile de abordare a gestionării sistemelor, pe care partenerii noştri ni le încredinţează şi/sau în oricare din lucrările executate de noi.

     Economiile rezultă din îmbinarea într-un concept unitar al materialelor, echipamentelor, instalaţiilor moderne de ultimă generaţie, cu gestionarea şi modernizarea sistemelor de iluminat public şi nu numai, cu ajutorul unor softuri specializate licenţiate pe care le deţinem.

     Economiile rezultate ca urmare a utilizării tehnologiilor moderne în sistemele de iluminat public pot fi, în funcţie de starea sistemului de iluminat la care se referă, între 50% şi 75% din cheltuielile achitate pentru menţinerea şi întreţinerea (conţinând şi energia electrică consumată pentru iluminat) sistemului de iluminat public, care implicit se transformă în bani pentru proprietarii sistemului de iluminat respectiv. Aşadar nu ezitaţi să verificaţi şi în sistemul Dumneavoastră de iluminat, dacă economiile noastre se pot transforma în banii Dumneavoastră!

     TOTAL STRADA garantează conceptul REDUCEŢI COSTURILE, ECONOMISIŢI ENERGIA, REDUCEŢI EMISIILE !.

(+4) 021 316 88 66 (+4) 021 242 05 63 office@totalstrada.ro

Certificări Autorizări

   Compania noastră îşi desfăşoară activitatea, contopind atât abilităţile, cunoştinţele şi experienţa angajaţilor cât şi dosarul consistent de certificări, atestate, agremente pe care le deţinem.

   Certificarea ISO reprezintă pentru compania noastră un pas important în recunoașterea competenței organizației în onorarea angajamentelor asumate. Certificatele obținute demonstrează că Sistemul de Management Integrat, Calitate-Mediu-OHSAS al companiei noastre a fost auditat și certificat corespunzător, referitor la referințele stabilite.

   Responsabilitatea noastră este să ne asigurăm că acțiunile întreprinse sunt îndreptate spre creșterea satisfacției clienților și a partenerilor noștri de afaceri, în a diminua consumul de resurse, în protejarea mediului prin prevenirea poluării și în a promova un mediu de lucru sigur și sănătos pentru înlăturarea oricăror accidente de muncă și îmbolnăviri profesionale.

   Pentru atingerea acestor principii am implementat, vom menține și îmbunătăți continuu sistemul de management integrat în conformitate cu documentele de referință aplicabile: SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008 şi SR EN ISO 50001:2011.

Atestat, agremente si brevete deţinute de TOTAL STRADA:

 Atestat A.N.R.E. pentru ”Proiectare şi Execuţie de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4kV – 20kV şi posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20kV”,  de tip C1A – C2A;

 Atestat A.N.R.E pentru ”Proiectare şi Execuţie de instalaţii electrice interioare pentru construcţii civile şi industriale, branşamente aeriene şi subterane, la tensiunea nominala de 0,4kV”,   de tip B;

 Atestat A.N.R.E pentru “Executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4kV – 110kV şi posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20kV”, de tip C2B;

 Atestat A.N.R.E pentru ‘’Executare de lucrări de vopsirea a elementelor de susţinere a reţelelor electrice/defrişare pentru culoarul de trecere al liniilor electrice aeriene”, de tip F;

 Atestat A.N.R.E pentru “Încercări de echipamente şi instalaţii electrice”, de tip A;

 Atestat A.N.R.E pentru “Proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20kV”, de tip C1B;

 Licenţa A.N.R.S.C, clasa 1 – serviciul de iluminat public;

 Brevet pentru instalaţii autonome de detecţie şi semnalizare a pietonilor

Back To Top
×Close search
Search